Per i Gentori

mdjimjamfinal_r1_c1.gif
mdjimjamfinal_r1_c1.gif
mdjimjamfinal_r2_c1.gif
Get the Flash Player to see this player.
       Nu downloaden!
mdjimjamfinal_r4_c2.jpg
mdjimjamfinal_r1_c1.gif

De veiligste speelplek op de computer

Magic Desktop – de beste software ter wereld voor kinderen tussen de 2 en 10! Magic Desktop biedt een veilige manier om computers te delen met kinderen. Het werkt als een besturingssysteem op computers met Windows en is zowel kindbestendig als kindvriendelijk.

Bescherming van de computer 1 Magic Desktop is het eerste wat kinderen te zien krijgen wanneer ze de computer aanzetten. Voor toegang tot het normale Windows-scherm is een door de ouders gekozen wachtwoord nodig. Magic Desktop beschermt de instellingen van uw systeem en alle belangrijke bestanden tegen onbedoelde handelingen van uw kinderen, zodat uw computer het altijd doet wanneer u hem weer wilt gebruiken.

magicdesktop

Ouderlijk toezicht 1 U kunt niet alleen bepalen tot welke programma's uw kinderen toegang hebben, maar ook wanneer en hoe uw kinderen toegang krijgen tot de programma's die u hebt goedgekeurd. U kunt bijvoorbeeld besluiten dat ze pas spelletjes mogen spelen wanneer ze hun huiswerk af hebben, klusjes hebben gedaan of voldoende gepresteerd hebben in onze educatieve programma's. Als uw kind de vermenigvuldigingstafels kent en geoeg bonuspunten heeft verdiend, kan het toegang krijgen tot de puzzel of het internet. De 'No Homework-No Play!'-technologie wordt zo uw virtuele kinderoppas.

magicdesktop gamesmagicdesktop gamesmagic desktop games

Play & Learn 2 Magic Desktop biedt kinderen een leuke en veilige omgeving waarin ze in hun eigen tempo van de pc gebruik leren maken. De kindvriendelijke vormgeving is perfect voor hun kleine handjes en de bijbehorende programma's zijn geschikt voor alle leeftijden. Onze educatieve en ontspanningsprogramma's dagen kinderen uit problemen op te lossen, fouten te maken, opnieuw te proberen en te slagen!

  • Easy Write – Leuk en gemakkelijk schrijfprogramma
  • Easy Learning – Reken- en taaloefeningen
  • Easy Paint – Prettig teken-, inkleur- en beeldbewerkingsprogramma
  • Gamepad – Een heleboel computerspelletjes voor kinderen
  • My First Music – Piano en andere instrumenten leren spelen voor kinderen. Breng de Beethoven in uw kind naar boven!
  • En nog veel meer...

magicdesktop

Veilig internet 3 My First Browser is de veiligste internetbrowser voor kinderen die er maar bestaat! U kunt zelf kindvriendelijke websites uitkiezen en uw kind toestemming geven alleen die door u goedgekeurde sites te bezoeken. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over wat ze online doen of te zien krijgen. Om u helemaal gerust te stellen, hebt u ook inzage in de volledige internetactiviteitengeschiedenis.

magicdesktop

Kid's E-mail 1 Magic Mail is het eerste beveiligde e-mailprogramma ter wereld dat speciaal voor kinderen is ontwikkeld. Het adresboek is in handen van de ouders; kinderen kunnen geen mail versturen aan of ontvangen van onbekenden. E-mails afkomstig van onbekende adressen worden in quarantaine gezet en kunnen alleen met toestemming van de ouders worden gelezen. Daarnaast is Magic Mail volledig beschermd tegen virussen en spam.

En meer...Magic Desktop groeit met de kinderen mee door de continue updates en nieuwe content. Naarmate kinderen de programma's en content van Magic Desktop beter hebben leren kennen, kunnen ouders ervoor kiezen ook Windows-toepassingen toe te laten. Zo vergroten ouders de mogelijkheden van hun kinderen en bereiden ze hen voor op de toekomst.

       Nu downloaden!

 

'Mijn dochter van 5 heeft het teken- en beeldbewerkingsprogramma al helemaal in de vingers. Ze heeft dit jaar onze kerstkaart ontworpen, met gebruik van haar foto en Photoshop-achtige effecten. Niemand in de familie kon geloven dat ze dat helemaal alleen had gedaan!'

Lindsay (Verenigde Staten)

 

'Kid's e-mail en de internetbrowser zijn geweldig! Veel beter dan alle andere filters die ik heb uitgeprobeerd. Mijn zoon is 9 en zijn lijst met door ons goedgekeurde websites groeit snel. Voor ieder 50 bonuspunten voeg ik een extra site toe. Hij vindt het fantastisch!'

Anne-Marie (Noorwegen)

 

'Ik ben helemaal weg van jullie No Homework-No Play! Je zou eens moeten weten hoe flink mijn kinderen hun best doen om bonuspunten te halen met de vermenigvuldigingstafels in Easy Learning, zodat ze daarna spelletjes kunnen doen. De ouderlijk-toezichtfunctie is simpel en effectief! Geweldig!'

Michelle (Canada)

 

'Ik heb twee kinderen, van 3 en 8. Nadat ik Magic Desktop heb geïnstalleerd, heb ik me geen zorgen meer gemaakt over de kans dat mijn kinderen het computersysteem beschadigen of mijn bestanden verwijderen.

Elise (Frankrijk)

 

'Magic Desktop is een perfecte manier om kinderen gebruik te leren maken van de computer en ze bekend te maken met het internet, in combinatie met alle voordelen van ouderlijk toezicht. Ik kan het alle ouders van jonge kinderen aanbevelen!'

Inge (Noorwegen)

 

'Het mooiste aan Magic Desktop is dat het met mijn kinderen meegroeit. Ze raken nooit verveeld en ik kan zelf kiezen gewone Windows-programma's toe te voegen wanneer ik denk dat ze daar aan toe zijn. En zoals jullie al zeiden, is het echt het perfecte opstapje voor hun computergebruik als tieners. Bedankt voor jullie zorg voor onze kinderen!' "

Peter (België)

 

'Het heeft me echt verbaasd hoeveel ik kreeg voor mijn geld. Mijn kinderen zijn dol op jullie programma's. We gebruiken MD nu meer dan een jaar en ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Dit is waarschijnlijk de beste software-aankoop die ik ooit heb gedaan. Bedankt!'
Beth (Groot-Brittannië)